Náš tovar môžete vyzdvihnúť neďaleko vašej lokality na výdajných miestach.

5,0/5 Hodnotenie

Prihlásenie

Dajte zbohom unaveným očiam s počítačovými okuliarmi Ray-Ban 💙

Tu je dôvod, prečo sú počítačové okuliare všetko, čo počas tejto zimy potrebujete:

Inovatívne filtre, zabudované do šošoviek počítačových okuliarov, blokujú škodlivé svetlo z obrazoviek, než sa dostane do vašich očí. Bez tejto ochrany môže byť vaše telo vystavené dlhodobému namáhaniu očí, bolestiam hlavy a nespavosti.

Špeciálne počítačové okuliare Everglasses značky Ray-Ban vám tiež ponúkajú módne okuliare bez dioptrií, ktoré vás budú štýlovo a bezpečne sprevádzať pracovným dňom, či už ste v kancelárii, alebo pracujete z domova.

Prečo si zaobstarať Ray-Ban Everglasses?
- majú nedioptrická sklá s Blue Light filtrom, ktorý poskytuje vynikajúcu ochranu očí pred škodlivým modrým svetlom digitálnych zariadení
- redukujú únavu a pálenie očí, znižujú jas pre pohodlnejšie videnia a zlepšujú kontrast pre prirodzenejšie farby. Ponúkajú tak ochranu očí spolu s optimálnym zrakovým pohodlím
- okuliare nielenže fungujú ako ochrana proti vlnám modrého svetla, sú aj váš každodenný módny doplnok!



Kvalitný materiál okuliarov je zárukou vysokej odolnosti, pevnosti a maximálnej funkčnosti. Okuliare poskytujú 100 % UV ochranu pred slnečným žiarením a sú dodávané v krabičke spolu s textilným puzdrom a s handričkou, ktorá je ideálna na čistenie okuliarov.

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.