Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

5,0/5 Hodnotenie

Prihlásenie


Počítačové (alebo tiež blue-cut) okuliare majú na svojich šošovkách použitú technológiu modrého filtra, ktorá filtruje nadmerné množstvo modrého svetla z podsvietenia obrazovky. Bolo preukázané, že tieto okuliare znižujú namáhanie očí a únavu, zvyšujú vizuálne pohodlie, zlepšujú farebný kontrast a pomáhajú zaostriť po celý deň. Počítačové okuliare majú tiež pozitívny vplyv na kvalitu spánku v noci. 

Objavte najhorúcejšie značky počítačových okuliarov:



Na VašeŠošovky získate nedioptrické počítačové okuliare Meller už od 40,90 €. Okuliare modernej španielskej značky kombinujú vynikajúci filter modrého svetla so súčasnými trendmi a stali sa na moderných pracoviskách nepostrádateľnými.



Úplne nová kolekcia Ray-Ban Everglasses sa môže pochváliť špičkovými šošovkami s filtrom modrého svetla, ktoré ponúkajú 100 % ochranu proti UV žiareniu. V kombinácii s najlegendárnejšom rámami Ray-Ban, ako sú Aviator alebo Wayfarer, sú Everglasses nevyhnutným doplnkom do kancelárie i na home office.



A navyše – ktorýkoľvek model okuliarov z ponuky VašeŠošovky môže byť doplnený moderným filtrom modrého svetla našimi optometristami. Vyberajte z desiatok módnych značiek ponúkajúcich dioptrické aj nedioptrické počítačové okuliare!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.