Lentiamo má narodeniny! Zľavy až 40 %

Prihlásenie

Air Optix Colors. Novinka pre nositeľov, ktorí to majú radi vo farbe

V polovici mája boli predstavené v zahraničí, pred pár dňami sme ich pridali do ponuky VašichŠošoviek. A pretože sú nové farebné šošovky Air Optix Colors skutočne výnimočné, pripravili sme krátky článok, ktorým ich predstavíme.

Výborné tónovacie šošovky, ktoré myslia na zdravie vašich očí

Tak by sa dali farebné mesačné šošovky Air Optix Colors charakterizovať jednou vetou. My sme ich samozrejme už vyskúšali (nedioptrické aj dioptrické) a konštatujeme – sme nadšení! Výborne sa nasadzujú, perfektne zvýraznia prirodzenú farbu očí, ani pri celodennom nosení sme nezaznamenali žiadne nepohodlie.

Kolegyni sa v šošovkách dokonca podarilo zaspať, nie je to síce nič, čo by sme odporúčali nasledovať, ale oči ju ráno nesvrbeli ani nepálili. Zaspať v bežných hydrogélových šošovkách by ale mohol byť problém.

Dôvody sú dva – šošovky Air Optix Colors sú vyrobené z úplne nového materiálu, ktorý prepúšťa 5× viac kyslíka než klasické hydrogélové šošovky, a to po celej ploche šošovky, čo je tiež nový štandard. Rohovka pod šošovkou tak netrpí nedostatkom výživy.

Druhou vlastnosťou, ktorú majú mesačné šošovky Air Optix Colors ako vôbec prvé na trhu, je extrémne hladký plazmový povrch, odolný proti usadeninám každého druhu – bielkoviny, prach, pele ani baktérie nemajú šancu.

Pre koho šošovky Air Optix Colors odporúčame?

Predovšetkým pre tích, ktorí chcú nosiť farebné šošovky dlhší čas a zároveň vyžadujú vyšší komfort používania. Revolučné úžitkové vlastnosti, mesačná frekvencia výmeny a farba, ktorá pôsobí prirodzene a perfektne podčiarkuje prirodzený vzhľad očí – ak hľadáte farebné šošovky na každodenné nosenie, Air Optix Colors sú špičkou, ktorú asi dlho nikto ďalší neprekoná.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty