Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Ročné alebo mesačné šošovky? Vyberte si to najlepšie pre vás

V určitom okamihu si každý, kto nosí kontaktné šošovky musí vybrať zo všetkých rôznych typov kontaktných šošoviek dostupných na trhu, či už podľa výrobcu alebo značky podľa použitých materiálov alebo odporúčanej doby nosenia. Čo je teda lepšie: mali by ste si vybrať ročné alebo mesačné kontaktné šošovky a majú ročné kontaktné šošovky dobré recenzie?

V tomto novom príspevku od Lentiamo podrobne vysvetlíme výhody ročných aj mesačných šošoviek, aby ste sa mohli na základe kritérií rozhodnúť, ktoré sú pre vás najvhodnejšie. Čítajte ďalej a zistite, či sú pre vás užitočnejšie ročné alebo mesačné kontaktné šošovky!

Porovnávanie a výber medzi ročnými a mesačnými šošovkami

Ako už názov napovedá, mesačné kontaktné šošovky majú odporúčanú dobu používania približne 30 dní. To znamená, že sa o ne budete musieť počas tohto obdobia náležite starať, aby sa nezničili alebo nepoškodili kontaktom s predmetmi z okolia.

Hlavný rozdiel medzi mesačnými a ročnými kontaktnými šošovkami spočíva v tom, že ročné kontaktné šošovky je možné používať až 365 dní. Správna starostlivosť o ročné kontaktné šošovky samozrejme vyžaduje dodržiavanie striktných hygienických návykov po dlhšiu dobu, preto zvážte, čo najlepšie vyhovuje vašim potrebám.

Vždy majte po ruke roztoky na kontaktné šošovky a puzdrá na kontaktné šošovky, s ktorými môžete kontaktné šošovky skladovať. Tým zaistíte, ich dôkladné uloženie počas doby, kedy ich nepoužívate.

Kontaktné šošovky a puzdrá na kontaktné šošovky

Výhody mesačných kontaktných šošoviek

  • V porovnaní s dennými kontaktnými šošovkami (s prihliadnutím na cenu roztoku a puzdra) šetria peniaze!
  • Budete si môcť objednať šošovky, ktoré vám vydržia dlho, a nebudete musieť často kupovať nové.
  • Mnoho očných špecialistov ich odporúča svojim pacientom.

Ročné kontaktné šošovky: názory a výhody

  • Pri výbere medzi ročnými a mesačnými kontaktnými šošovkami by si tí, ktorí hľadajú väčšiu pevnosť a trvanlivosť, mali zvoliť ročné kontaktné šošovky s dlhšou životnosťou, a to vďaka ich vlastnostiam a materiálom, z ktorých sú vyrobené.
  • Sú odolnejšie a majú vysokú priepustnosť kyslíka, čo je absolútne nevyhnutné pre udržanie očí v čo najlepšej kondícii a zabránenie ich podráždeniu alebo vysychaniu.
  • Sú väčšinou odporúčané očnými špecialistami pre nositeľov s vysokými dioptriami.

Kúpte si mesačné kontaktné šošovky –⁠ pohodlne na Lentiamo

Už ste sa rozhodli medzi ročnými alebo mesačnými šošovkami? Ako ste videli, obe sú vysoko odporúčané, takže vaša voľba bude v oboch prípadoch celkom úspešná.

Nakupujte z pohodlia domova na Lentiamo, popredného online predajcu optických pomôcok na trhu. Ponúkame výhodnejšie ceny ako bežné kamenné optiky, a to všetko na základe najvyšších štandardov kvality. Pretože pokiaľ ide o starostlivosť a zdravie vášho zraku, neexistuje žiadne riziko, ktoré by stálo za to podstúpiť.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty