Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Dioptrické šošovky White Zombie na Halloween

Opäť je tu tá časť roka, kedy všetci fanúšikovia zombie, čarodejníc a Frankensteina hľadajú inšpiráciu pre dokonalý halloweensky kostým. Aby ste svojej maske dodali ten pravý strašidelný šmrnc, nezabudnite ju doplniť o bláznivé farebné šošovky. Ktoré sú najobľúbenejšie? Šošovky White zombie – pretože vaše oči budú vyzerať chladno, prázdno a takmer mŕtvo. Sú však tieto zombie šošovky dostupné aj ako dioptrické?

Áno, aj nositelia dioptrických kontaktných šošoviek si môžu vychutnať svoju halloweensku noc s ostrým videním. Vybrať si môžete z nedioptrických aj dioptrických šošoviek s motívom zombie, vyrábajú sa s dioptriami od 0 do –6.00.

Halloweenske šošovky WhiteOut a White Zombie



Inšpirované spomienkami z detstva na množsto filmových hororov, WhiteOut A White Zombie sú jedny z najobľúbenejších halloweenskych crazy šošoviek.

Keď si ich nasadíte, budete vyzerať úplne ako zombie. Akoby vám Dracula vysal vám z tela posledné zvyšky krvi.

Šošovky Whiteout však nemusia byť iba inšpiráciou pre váš halloweensky kostým. Môžete si ich vziať tiež na karneval, použiť v divadelnej hre či pri fotení; tieto šošovky vám pri správnej starostlivosti vydržia jeden rok.

 

Dôležité: čo by ste mali vedieť

Ak zvyčajne nosíte dioptrické konaktné šošovky a nedokážete nájsť žiadne halloweenske šošovky s rovnakými parametrami, nepoužívajte iba tak akékoľvek iné šošovky. Budete vidieť horšie a môžete si spôsobiť komplikácie so zrakom. Keď tie správne šošovky nájdete, pozorne si prečítajte náš článok on Čo robiť a čo nie s halloweenskymi kontaktnými šošovkami.

Myslite tiež na to, že bláznivé šošovky prekrývajú zreničku a môžu teda spôsobovať zhoršené videnie. Preto sa s nasadenými bláznivými šošovkami neodporúča šoférovať, takže si pred tým, než sadnete za volant, šošovky z očí vyberte alebo si radšej po odchode z párty zavolajte taxík.
 

Prečítajte si viac:

Nezabudnite s nami zdieľať na Instagrame vaše halloweenske kostýmy na #Lentiamo.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty