Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

5,0/5 Hodnotenie

Prihlásenie

Bežecké slnečné okuliare

Slnečné okuliare na beh v daždi alebo počas slnečných dní sú dôležitým doplnkom na zvýšenie výkonu a ochranu očí na cestách. Či už trénujete na jasnom slnečnom svetle, v daždi alebo pri slabom osvetlení, kvalitné bežecké slnečné okuliare môžu výrazne zmeniť váš celkový zážitok.

Kľúčové vlastnosti najlepších bežeckých slnečných okuliarov

Bežecké slnečné okuliare sú rovnako dôležité ako kvalitné bežecké topánky. Najlepšie bežecké slnečné okuliare zaisťujú jasnú viditeľnosť a pohodlie, aby ste boli v bezpečí pri pohybe. Hľadajte tieto funkcie

  • Ľahký a pohodlný dizajn – Pohodlie je kľúčové ak ide o bežecké vybavenie, a slnečné okuliare nie sú výnimkou. Vyberte si ľahký a pohodlný model okuliarov, aby ste sa nemuseli obávať, že počas behu budú okuliare poskakovať na tvári alebo z nej skĺzavať.
  • Materiály odolné proti poškriabaniu – Slnečné okuliare na behanie musia odolať opotrebovaniu pri aktívnom životnom štýle. Odolné materiály odolné proti poškriabaniu zaručujú, že vaše bežecké slnečné okuliare zvládnu občasné pády alebo nárazy bez toho, aby sa znížil ich výkon.
  • UV ochrana – Ochrana očí pred škodlivými účinkami UV žiarenia je nevyhnutnosťou pri outdoorových aktivitách, ako je beh. Hľadajte slnečné okuliare, ktoré poskytujú vysokú UV ochranu, aby boli vaše oči v bezpečí pri krátkych alebo dlhých behoch.
  • Polarizované alebo vysokokvalitné šošovky – Či už bežíte po chodníku alebo v lese, jasné videnie je kľúčové. Vyberte si šošovky, ktoré znižujú oslnenie a umožňujú vám jasne vidieť všetko, čo máte pred sebou.

Prečo by som mal pri behaní nosiť slnečné okuliare?

Slnečné okuliare sú v prvom rade dokonalým doplnkom potrebným na ochranu vašich očí pred škodlivým UV žiarením pri behaní vonku. Kvalitné bežecké slnečné okuliare tiež zlepšujú váš zrak tým, že znižujú nepríjemné odlesky a zlepšujú kontrast prekážok, s ktorými sa môžete stretnúť. To môže byť užitočné najmä pri behoch skoro ráno alebo neskoro večer, keď je slnko nízko nad obzorom.

Slnečné okuliare na behanie, navrhnuté špeciálne pre pohyb, priliehajú tesne na vašu tvár a pohodlne poskytujú ochranu pred vetrom, prachom a inými nečistotami. Zaistia bezpečnosť vás a vašich očí a spríjemnia vám beh.

Typ

Značka

Typ skiel

Tvar rámu

Cena

Veľkosť

Načítať ďalšie produkty

Prečo nakupovať práve u nás?

Pretože pre vás máme jedinečné výhody.

Výhodné ceny

Patríme medzi hlavných predajcov kontaktných šošoviek v Európe a vďaka tomu máme zaujímavé ceny pre každého.

Výdajné miesta

Nechajte si objednaný tovar poslať na jedno z našich výdajných miest.

1 135 402 šošoviek na sklade

Máme viac ako 1 milión párov šošoviek k okamžitému odoslaniu.

 

Doprava zdarma pri objednávkach nad 60 € a objednávkach okuliarov značky Lentiamo

Pri nižšej cene objednávky môžete využiť výdajné miesta za 0,80 €, alebo dopravu už od 1,90 €.

Bonusový program

Od prvého nákupu získavate bonusové body, ktoré môžete vymeniť za darčeky zdarma.

 

 

Overené našimi zákazníkmi

100 % zákazníkov odporúča náš obchod (z 11066 recenzií). Prezrite si vybrané hodnotenia našich zákazníkov.

super rychlo vybavena objednávka
Dobrý výber tovaru, rýchle dodanie
Ryche dodanie