Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Predstavujeme: nová kolekcia okuliarov Lentiamo

Obsah

Sme nadšení, že môžeme oficiálne oznámiť uvedenie našej exkluzívnej kolekcie okuliarov Lentiamo! Originálny rad kvalitných dioptrických okuliarov, slnečných okuliarov a počítačových okuliarov proti modrému svetlu pre vás navrhol náš tím popredných optometristov v Prahe.

Pozrite sa, ako okuliare Lentiamo reprezentujú všetko, za čím si stojíme: vysoká kvalita, sofistikovaný dizajn a dostupnosť.

Základné informácie o kolekcii okuliarov Lentiamo

Optometristi spoločnosti Lentiamo konzultovali s vami, našimi zákazníkmi, vaše priania a potreby v oblasti okuliarov. Chceli zaistiť, aby všetky naše rámy a šošovky spĺňali vaše preferencie, požiadavky a najvyššie štandardy kvality.

Výsledok? Jedinečné okuliare, ktoré kombinujú maximálne pohodlie, štýl a odolnosť.

Čím je kolekcia okuliarov Lentiamo výnimočná?

Rozhodli sme sa vytvoriť niečo, čo bude iné a bude mať skutočnú hodnotu. Značkové okuliare môžu byť neúmerne drahé, preto sme zaznamenali dopyt po vysokokvalitných okuliaroch za dostupné ceny a so štýlovým dizajnom.

Naši kvalifikovaní optometristi a dizajnéri starostlivo skúmali a vykonávali dlhodobé testy, aby našli najlepšie materiály, konštrukcie a najužitočnejšie technológie. S čím prišli?

Šošovky

detailný záber na šošovky korytnačích okuliarov

Šošovky Lentiamo ponúkajú zrakový komfort a výhody, vďaka ktorým je nosenie okuliarov celkovo príjemnejšie. Tu sú niektoré ďalšie výhody okuliarov Lentiamo:

  • Všetky okuliarové šošovky sú antireflexné, čo znižuje oslnenie, odrazy pre lepšiu viditeľnosť a zníženie únavy očí. Zároveň zvyšujú zrakový komfort v jasnom alebo vonkajšom prostredí.
  • Dioptrické aj nedioptrické okuliarové šošovky môžu byť vybavené hydrofóbnymi a antistatickými vrstvami, ktoré výrazne uľahčujú čistenie od škvŕn, odtlačkov prstov, prachu a nečistôt.
  • Vlastná Lentiamo technológia Blue420 filtruje vysokoenergetické modré svetlo, čím znižuje únavu očí, eliminuje bolesti hlavy a prispieva ku kvalitnejšiemu spánku (viac ako mnoho iných výrobcov).
  • Chránia oči pred škodlivým UV žiarením a znižujú riziko poškodenia očí a očných chorôb.

Čo je technológia Blue420?

Modré svetlo je považované za vysokoenergetické s vlnovou dĺžkou spadajúcou do spektra viditeľného svetla okolo 380-500 nm. Kvalitné šošovky proti modrému svetlu by sa mali v ideálnom prípade zameriavať na vlnové dĺžky v tomto rozsahu, aby boli účinné.

Lentiamo technológia Blue420 filtruje modré svetlo s vlnovou dĺžkou približne 420 nm. Jej vysoká úroveň ochrany predbehne mnoho iných výrobcov na trhu. Blue420 navyše filtruje bez nežiaduceho žltého zafarbenia, ktoré je bežne k videniu pri iných šošovkách. Táto technológia vám pomôže chrániť zrak a prirodzenejšie vnímať farby počas sledovania obrazovky.

Technológia Blue420 je štandardom pre všetky okuliare na počítač Lentiamo. Nižšie sú uvedené niektoré z najlepších modelov okuliarov na počítač, ktoré sú teraz k dispozícii!

Rámy

obrázok číreho acetátového rámu okuliarov lentiamo zblízka

Každý tvar a materiál rámu bol starostlivo vybraný a otestovaný, aby sa zabezpečilo, že bude príjemný pre celodenné nosenie. Rámy pohodlne sedia na nose, spánkoch a ušiach bez toho, aby vás zaťažovali alebo tlačili. Pozrite sa, čím naše rámy vynikajú:

  • Vyrobené z odolných a ľahkých materiálov pre dlhotrvajúce pohodlie.
  • Majú označenie Lentiamo, ktoré zaručuje autentickosť a starostlivú výrobu každého páru.
  • Sú k dispozícii v rôznych farbách a štýloch, ktoré lichotia každému typu tváre a farbe vlasov.

Pozrite sa na náš výber slnečných okuliarov Lentiamo a pozrite si niektoré farby, vzory, tvary a materiály v kolekcii.

Puzdro

hnedé puzdro na okuliare s tmavo modrou krabičkou a handričkou z mikrovlákna

Náš tím optikov si všimol, že mnoho okuliarov je dodávaných s nekvalitnými puzdrami. Hodnota puzdier Lentiamo zodpovedá vysokej kvalite našich rámov a šošoviek. Čo dostanete s vašimi okuliarmi?

  • Recyklovateľný a znovu použiteľný kartónový box.
  • Vysokokvalitné, odolné kožené puzdro z vegánskej kože, ktoré uchová vaše okuliare v bezpečí.
  • Mimoriadne mäkkú čistiacu handrička, ktorá chráni okuliare pred poškriabaním a znečistením.

Pozrite sa na naše obľúbené dioptrické okuliare Lentiamo spolu s puzdrom na okuliare.

Zaobstarajte si okuliare Lentiamo ešte dnes

Naša kolekcia dámskych, pánskych a unisex okuliarov, slnečných okuliarov a okuliarov proti modrému svetlu bola vytvorená s ohľadom na vás. Dúfame, že sa vám kvalita, premyslený dizajn a priaznivé ceny budú páčiť rovnako ako nám.

Idete do toho? Pozrite sa na našu ponuku a objednajte si okuliare ešte dnes.

Ďakujeme, že ste sa stali dôležitou súčasťou kolekcie okuliarov Lentiamo.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty