Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

My a šošovky? Čo predávame, to máme otestované na vlastné oči!

Často vám tu na blogu, ale aj v newsletteroch a vôbec na stránkach nášho e-shopu radíme a odporúčame, aké šošovky či roztoky zakúpiť, ako sa o ne starať alebo čo robiť, keď sa so šošovkami vyberiete napríklad k moru alebo na týždennú dovolenou do hôr, kde je čistá voda prepychom a hygiena ide na chvíľu stranou.

Pýtate sa, kde sa naše „rady“ berú? Nie, zo stránok konkurencie nie. Ani z príbalových letákov výrobcov nie. Keď radíme, radíme z praxe. U nás v Maternii totiž nosí šošovky skoro každý.

Kto z nás žije šošovkami „na vlastné oči“?

Tak trebárs marketingový riaditeľ Tomáš Bártek, marketingová manažérka Jana Kraftová, country manažérky na Slovensku, Španielsku a Veľkej Británii Zuzana Morvayová, Ester Sánchez a Eva Jenkins… a mnohí ďalší. Väčšinu toho, čo odporúčame, máme „odžité“ na vlastnej koži. Tomáš s Janou nedajú dopustiť na šošovky Biofinity, Zuzka používa Pure Vision, Ester nosí jednodenné šošovky Acuvue, rovnako ako Eva.

Stačí, keď dáme hlavy dohromady, a dokážeme odpovedať na každú otázku, s ktorou sa na nás obrátite – či už sa týka šošoviek kontinuálnych alebo jednodenných, roztokov alebo napríklad očných kvapiek, vždy dostanete odpoveď, ktorá je podložená skúsenosťou. Máme skúsenosť s prvou aplikáciou šošoviek, vieme, ako sa správajú šošovky v bazéne aj na lyžiach.

Prečo nosíme šošovky?

Sme na tom rovnako ako vy. Športujeme a okuliare nám prekážajú, chceme sa páčiť a v okuliaroch sa necítime úplne najlepšie, potrebujeme dobre vidieť do všetkých strán – napríklad v aute či na bicykli. Hlavným dôvodom, prečo nosíme v Maternii šošovky je ale to, že sa v nich cítime dobre. Budeme radi, keď na tom budete rovnako!

A pokiaľ to zatiaľ „nie je ono“, napíšte nám alebo zavolajte – nech sa vášmu problému bude venovať ktokoľvek z nás, máte záruku, že jeho či jej rada bude mieriť do čierneho.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty