Náš tovar môžete vyzdvihnúť neďaleko vašej lokality na výdajných miestach.

Prihlásenie

Zmena farby očí so šošovkami je rýchla a nebolí

Žiadna operácia. Žiadna rekonvalescencia. Žiadne „vy chcete späť svoju farbu očí? Bohužiaľ nejde to“. Zmena farby očí s kontaktnými šošovkami je rýchla, nebolí a predovšetkým – keď sa rozhodnete, že už vás nová farba nebaví, šošovky jednoducho vyberiete z očí. Ako vybrať farebné kontaktné šošovky? Pripravili sme pre vás stručného sprievodcu.

Kedy siahnuť po tónovacích farebných šošovkách?

Tónovacie (taktiež ich na internete nájdete pod názvom polopriehľadné) šošovky odporúčame tím, ktorí majú problém s prirodzenou farbou očí – oživia ich a dodajú im hĺbku, pritom neprekrývajú úplne ich pôvodnú farbu. Hnedé tónovacie šošovky tak zintenzívnia farbu pôvodne hnedých očí, modré modrých a podobne. Tónovacie farebné šošovky nemenia prirodzenú farbu očí, ale zvýrazňujú ju. Výborné sú napríklad Acuvue 2 Colours.

Kedy použiť farebné šošovky nepriehľadné?

V prípadoch, keď chcete farbu očí zmeniť úplne. Napríklad z čiernej na modrú, z tmavohnedej na zelenú. Vždy, keď tónovacie šošovky nestačia. Dovolíme si malé upozornenie – krycie farebné šošovky môžu pri nevhodnej kombinácii s farbou vlasov, make-upu a oblečenia pôsobiť na okolie neprirodzene. Aké vyskúšať? Z tejto kategórie odporúčame opäť Acuvue.

A čo crazy šošovky?

Mať oči ako upír alebo zombie? Alebo sa chcete na svet dívať očami v tvare hviezd? Krycie kontaktné šošovky s motívom (crazy šošovky) vás zmenia na čokoľvek. Odporúčame ich ale používať s uvážením, niektoré motívy sú veľmi vydarené a môžu nič netušiace okolie poriadne vydesiť. Ktoré skúsiť? ColourVUE Crazy Lens ponúkajú 44 rôznych motívov.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty