Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Zákaznícka linka a formulár. Najrýchlejšia cesta k nám

Zákaznícka linka je najrýchlejším spôsobom, ako sa s nami spojiť – považujeme ju za najrýchlejšiu cestu od vás k nám.

Ale sú aj ďalšie možnosti. Poďme si spolu pripomenúť akým spôsobom nás môžete kontaktovať a prostredníctvom ktorého kontaktu vyriešime váš problém alebo pripomienku najrýchlejšie.

Zákaznícka linka na všetko, kontaktný formulár tiež

Keď nás chcete pochváliť. Keď nám chcete vynadať. Keď sa chcete spýtať, kedy doručíme vašu objednávku. Keď chcete vedieť, či sú šošovky, ktoré ste si vybrali, pre vás vhodné. Vo všetkých týchto a ďalších prípadoch sa odpovede najrýchlejšie dočkáte, keď nám zavoláte na telefónne číslo 0800 600 801.

Radšej píšete, pretože si všetko môžete rozmyslieť? Využite kontaktný formulár – aj tu platí: rýchla otázka, rýchla odpoveď – rádovo niekoľko minút. Keď sa rozpíšete, bude nám odpoveď trvať možno dlhšie. Ale nikdy nie viac ako niekoľko hodín. Schválne, skúste si to :)

E-mailové adresy, ktoré je dobré poznať

Konkrétna otázka k objednávke? Reklamácia? Všetko, čo sa týka objednávok, najrýchlejšie vybavíme ** na e-mailovej adrese objednavky@lentiamo.sk, **reklamácie posielajte na reklamacie@lentiamo.sk. Čas, ktorý nám ušetríte triedením pošty, využijeme k riešeniu vášho problému.

Samozrejme, otázky k objednávkam a reklamácie vybavíme aj telefonicky na zákazníckej linke alebo prostredníctvom kontaktného formulára. Ak si nie ste istí, čoho sa vaša otázka týka – napíšte nám na univerzálny e-mail info@lentiamo.sk.

Kde naopak radu nehľadajte

Na výdajných miestach. Patria našim obchodným partnerom. Pokiaľ zistíte pri preberaní objednávky problém alebo sa vám nebude niečo pozdávať – na pracovníka výdajného miesta sa prosím nehnevajte, keď povie, že nevie. Skutočne nevie. Zavolajte alebo napíšte nám. Na kontakty, ktoré sme uviedli v článku a ktoré nájdete na stránke s príznačným názvom – Kontakty.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty