Zľavy na športové slnečné okuliare 🔥

Prihlásenie

Je každodenné nosenie kontaktných šošoviek bezpečné?

Ing. Barbora Keřková

Z lekárskeho hľadiska skontroloval/a: Ing. Barbora Keřková, Zástupca vedúceho predajne optiky, 14. 7. 2022. Napísal/a: Lentiamo

Kontaktné šošovky sú ideálnym riešením pre tých, ktorí majú problémy so zrakom a chcú sa za každú cenu vyhnúť noseniu okuliarov. Pre mnohých predstavujú estetickejšiu alternatívu k okuliarom, takže ich nosia prakticky neustále. V dôsledku toho obvykle vyvstávajú dve hlavné otázky: sú kontaktné šošovky bezpečné na každodenné nosenie? Je zlé nosiť kontaktné šošovky každý deň?

V tomto novom článku o Lentiamo vám odpovieme na vaše otázky, aby ste boli schopní sa zodpovedne a plne rozhodnúť o vhodnosti svojich kontaktných šošoviek. Čítajte ďalej a nenechajte si ujsť všetko, čo potrebujete vedieť!

Je každodenné nosenie kontaktných šošoviek bezpečné?

Áno, môžeme potvrdiť, že nosenie kontaktných šošoviek každý deň je bezpečné pokiaľ dodržujete nevyhnutné hygienické opatrenia. Hlavnou zásadou je udržiavať kontaktné šošovky vždy čisté a chrániť ich pred mikroorganizmami. Dôležité je tiež nechať svoje oči oddýchnuť od nosenia kontaktných šošoviek v prípade, že nejde o kontinuálne kontaktné šošovky.

Ako všetky produkty, čo na Lentiamo predávame, všetky kontaktné šošovky sú bezpečné a plne odporúčateľné, pretože sú vyrobené podľa štandardu najvyššej kvality a sú schválené Európskou úniou. Vždy dbáme na to, aby sme našim zákazníkom poskytli produkty najvyššej kvality, pretože najdôležitejšou vecou pre nás je zdravie vašich očí.

Ako dlho môžem denné kontaktné šošovky nosiť?

Rôzne typy kontaktných šošoviek sa líšia odporúčanou frekvenciou používania, takže pre presnú odpoveď na túto otázku musíte vedieť, aký druh kontaktných šošoviek nosíte. V našom obchode nájdete nasledujúce varianty:

  • Jednodenné kontaktné šošovky
  • 2 týždenné kontaktné šošovky
  • Mesačné kontaktné šošovky
  • Štvrťročné kontaktné šošovky
  • Kontinuálne kontaktné šošovky

Možno by ste radi vedeli niečo viac o tých posledných, pretože sú navrhnuté na nosenie na dlhšiu dobu vďaka materiálu, z ktorého sme vyrobené. Mnoho ľudí tiež zaujíma, či sú kontinuálne kontaktné šošovky bezpečné a pravdou je, že áno. Teraz sa dozvieme prečo:

Tento typ kontaktných šošoviek môžete nosiť 30 dní a 29 nocí bez prestávky, vďaka vyššej priepustnosti pre kyslík. Vďaka tomu zostáva rohovka zdravá po celú dobu, aj keď spíte.

Je zlé nosiť kontaktné šošovky každý deň?

Ako sme už spomínali, nosiť kontaktné šošovky každý deň nie je zlé, ale nevhodné zaobchádzanie s nimi môže byť. Pamätajte, že oči sú veľmi citlivé a môžu byť poškodené alebo podráždené, pokiaľ sa o ne zodpovedne nestaráte.

Je bezpečné nosiť kontaktné šošovky

To platí ako v prípade nosenia kontaktných šošoviek, tak pri použití ostatných prípravkov starajúcich sa o oči. Produkt sám o sebe by mal vyhovovať vašim individuálnym potrebám. Každé oko je iné a dokonca aj medzi vašimi vlastnými môžu byť rôzne rozdiely, ktoré vyžadujú inú liečbu alebo predpis bez ohľadu na to, o aký malý rozdiel môže ísť.

Najlepšie odporúčanie, ktoré vám môžeme dať, je, že vždy sa riaďte radami očných špecialistov, ako sme my, aby ste predišli problémom, ktoré by mohli poškodiť váš zrak. Je načase kúpiť si dioptrické okuliare z dôveryhodného obchodu! Chcete vedieť ako na to?

Kúpte lacno a online kontaktné šošovky na Lentiamo

Teraz, keď ste si istí, že kontaktné šošovky sú bezpečné na každodenné nosenie a že nie je zlé ich nosiť každý deň, poďte zistiť, čo vám v našom obchode ponúkame. Sme poprednými online predajcami optických pomôcok na trhu a ponúkame kvalitné produkty za ceny, ktoré zodpovedajú každému rozpočtu.

V Lentiamo môžete nájsť ponuku až o 50% lacnejšiu ako v bežných optikách zahŕňajúcich dioptrické okuliare a doplnky potrebné pre každý deň. Navyše je prezeranie našich webových stránok jednoduché a intuitívne, takže pri nákupe nebudete mať žiadne problémy.

Získajte dopravu zadarmo pri nákupe nad 60 €! Využite túto skvelú príležitosť a investujte do kvality, aby ste vždy dobre videli.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty