Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Ako viete, ktorá šošovka patrí do ktorého oka? 👁

Ak ste nedávno začali nosiť kontaktné šošovky, je pravdepodobné, že ste mali pochybnosti o tom, ako ich používať, ako ich bez problémov vložiť a podobne. Mnoho ľudí sa tiež pýta, ako vedieť, ktorá kontaktná šošovka patrí do ktorého oka. V tomto príspevku Lentiamo vám povieme o triku, ktorý vás nikdy nesklame. Pokračujte v čítaní a dozviete sa!

Sme poprednou online optikou, preto vám rady nášho tímu optometristov vrelo odporúčame, najmä ak s týmto typom produktu začínate.

Ako viete, ktorá šošovka je pravá a ktorá je ľavá?

Na prvý pohľad dve kontaktné šošovky môžu vyzerať rovnako, no v mnohých prípadoch sú rovnaké iba z hľadiska vzhľadu. Ako viete, je veľmi bežné mať na každom oku inú hodnotu dioptrií, takže každá šošovka musí byť nasadená tak, aby ste jasne videli oboma očami.

Odpoveď na to, ako zistiť, ktorá šošovka patrí do ktorého oka, je preto skutočne jednoduchá: použite puzdrá na kontaktné šošovky, aby ste mohli vždy ich ukladajte na správnu stranu. Najčastejšie je pravá označená pírmenom R (right - pravá) a ľavá písmenom L (left - ľavá).

Left and right contact lens case

Kúpte si puzdro na kontaktné šošovky v Lentiamo

Stále nemáte miesto na uloženie mesačných alebo štvrťročných šošoviek? V Lentiamo nájdete širokú škálu príslušenstva a roztokov na kontaktné šošovky, aby vaša starostlivosť o zrak nikdy nebola ohrozená .

Teraz, keď už máte potrebnú odpoveď na to, ako zistiť, ktorá šošovka je pre ktoré oko, už viac neotáľajte s kúpou puzdra, aby ste mali každú šošovku vždy na správnom mieste. Dúfame, že sme vám pomohli!

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty