Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Bodíky do bonusového programu. Za kurióznu príhodu so šošovkami

Stratili ste sa a nič nenaznačuje, že niekde nablízku je civilizácia. Tri dni bezcieľne hľadáte cestu. Na sebe máte kraťasy a tričko, v bruchu Vám vyhráva od hladu. Poslednú sušienku ste zjedli už včera ráno. Smäd? V noci sa vám snívalo o orosenom pohári piva. Okolo je kamenistá púšť úplne vyschnutá. Tu určite umriem, napadne vás.

Roztok vo vrecku, prežitie isté

Niečo podobné určite napadlo aj osemnásť ročného Sama Derryho. Keď sa vydával na pravidelný jogging, iste nečakal, že obvyklá polhodinka pre zdravie sa pretiahne na tri dni, počas ktorých pôjde o život. Tri dlhé dni bez jedla a vody. Vo dne bolo štyridsať stupňov Celzia v tieni, v noci klesala teplota k bodu mrazu. Keď už bol smäd na nevydržanie, pil vraj vlastný moč. A potom si spomenul, že má v jednom vrecku malý roztok na kontaktné šošovky. Keď ho našli záchranári, potvrdil, že mu pomohol prežiť.

Nemusí ísť hneď o život. Vymeňte kurióznu príhodu za bonusové body

Slovensko nie je Austrália a púšte tu nemáme. To ale neznamená, že sa kontaktné šošovky alebo roztoky nemôžu stať predmetom kurióznej príhody. Nemusí ísť o prežitie. Niekto si môže pomýliť cestovné puzdro so šošovkami s netradičným „sáčkom“ na výrobu ľadu a šošovky vypije v kole s ľadom. Niekto iný… ale to už necháme na vás.

Prispejte svojím komentárom o tom, čo najkurióznejšie sa vám stalo v súvislosti s kontaktnými šošovkami. Tri príbehy vyberieme a ich autorov odmeníme 100 bonusovými bodmi! Príspevky pridávajte do 18. marca. A hlavne – bavte sa :)

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

  • Zuzana
    Lentiamo.sk

    A máme tu vyhodnotenie súťaže. Všetkých trom dámam ďakujeme za ich
    kuriózne a vtipné príhody so šošovkami :-), za ktoré im dobíjame
    100 bonusových bodov na ich klientské účty. Gratulujeme!


    Odpovedať
  • Katarínka

    Ja by som sa podelila asi o takúto skúsenosť so svojím nosením čočiek:
    ,,Kde bolo tam bolo, bola jedna žúrka (samozrejme hlavnou aktérkou Ja, veľmi spoločenský typ :D) zábava v plnom prúde a potom príchod domov a veeeľmi unavená, ale pred spaním si vždy čočky vyberiem (stalo sa tak aj v ten večer), no vytriezvenie prišlo až ráno, keď som zistila ze v mojom puzdre sa nachádza len jedna aj to roztrhaná čočka :D nepomohlo ani žiadne hľadanie, horšie bolo že nasledujúci deň je pracovný a mne neostávalo nič iné len ísť bez čočiek do práce ale zato s poriadnou opicou :DDD

    Odpovedať
    • Zuzana
      Lentiamo.sk

      Dobrý deň, gratulujeme Vám k výhre v našej súťaži
      Bodíky do bonusového programu za kurióznu príhodu so šošovkami. Za výhru
      v tejto súťaži na Váš klientský účet dobijeme 100 bonusových bodov.
      Prosím, napíšte nám Vašu mailovú adresu na info@lentiamo.sk.
      Ďakujeme.


      Odpovedať
  • Zuzana

    Raz u nás víkendovala sesternicina 4-ročná dcéra. Moja izba bola pre ňu, samozrejme, rajom a strávila v nej celú sobotu. Rozložila si tam všetky bárbiny a podobné záležitosti, že sa ide hrať na nemocnicu. Keďže som mala ešte nejaké rozrobené veci do školy a potrebovala som pokoj, nechala som ju tam samu, nech sa pekne hrá. Po obede som jej sľúbila, že prídem dať do jej nemocnice vyšetriť moju Barbie. Vošla som do mojej izby-nemocnice. Na lôžkach ležali dve bárbiny. Takmer som sama potrebovala nemocnicu, keď som zistila, že ako kyslíkové masky pre malé pacientky poslúžili moje šošovky, ktoré boli už v tej chvíli úplne vysušené a prilepené na malých tváričkých. Poučenie: šošovky majú byť na vysokých miestách :)

    Odpovedať
    • Zuzana
      Lentiamo.sk

      Dobrý deň,


      gratulujeme Vám k výhre v našej súťaži Bodíky do bonusového
      programu za kurióznu príhodu so šošovkami. Za výhru v tejto súťaži na
      Váš klientský účet dobijeme 100 bonusových bodov. Prosím, napíšte nám
      Vašu mailovú adresu na info@lentiamo.sk.
      Ďakujeme.


      Odpovedať
  • Dominika M.

    ked som zacinala so sosovkami, podarilo sa mi z prveho skusobneho paru odtrhnut kusok..ale to sa asi stalo viacerym s dlhymi nechtami...preto som si pre istotu tie prve mesiace nechavala stary par sosoviek, keby nahodou sa nieco take pritrafilo...
    jedno skore rano,ked som sla do skoly, sa mi stalo toto: v puzdre som si nechala stare sosovky a otvorila som si nove...dlho som v kupelni pred zrkadlom bojovala so sosovkami, lebo oci som mala este zlepene,tazko ich tam bolo "narvat"...do jedneho oka sa mi to podarilo,do druheho nie..medzitym mi spadla na zem,hladala som ju atd..zrazu som si dala sosovku do oka a zistila som,ze na to oko zle vidim...rozmazane..nechapala som to..dala som ju prec, videla som dobre..zas som ju dala do oka, zas som zle videla...rozmyslam, zazrak? :D neslo mi do hlavy,ze preco prave ja? :D a preco len 1 oko? :D...bola som z toho zjavne zmatena...no ked som sa spamatala, vsimla som si,ze mam otvorene puzdro so starymi sosovkami....z toho,ako mi ta sosovka padala, oci mi slzili atd som si neuvedomila, ze tie sosovky uz v ociach mam a doteraz neviem preco som si do oka davala este tretiu :D

    Odpovedať

Údaje označené * sú povinné.

Najviac predávané produkty