Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Cestovania s kontaktnými šošovkami se netreba báť

Extrémne podmienky v exotickej destinácii, chatka bez elektriny v Tatrách, stan v chorvátskom kempe. Dovolenka má mnoho podôb. Spoločné majú jedno – prostredie, na ktoré nie sme zvyknutí, a v ktorom sa aj bežné úkony, napríklad toaleta, ukladanie detí k spánku alebo manipulácia s kontaktnými šošovkami, stávajú nezriedka nočnou morou.

Hygiena, hygiena, hygiena

Chýbajúca kúpeľňa, nemožnosť umyť si ruky po použití toalety, fauna a flóra, ktoré v sebe majú pre nás neznáme a nebezpečné choroboplodné zárodky, ktorým sa naše telo nevie brániť. Zaniesť kontaktnou šošovkou do oka zápal nie je nič nemožné. Naša rada? Venujte na cestách zvýšenú pozornosť hygiene. Na ruky používajte vlhčené dezinfekčné obrúsky, kontaktné šošovky ukladajte do antibakteriálnych puzdier, ktoré obsahujú ionty striebra a spoľahlivo ničia choroboplodné zárodky.

Dovolenka bez starostí = jednodenné šošovky

Žiadne púzdra, žiadne roztoky, žiadne opakované nasadzovanie rovnakého páru šošoviek do očí. Jednodenné kontaktné šošovky sú na cesty ideálne – ráno nasadíte, večer vyberiete a … vyhodíte. Starostlivosť minimálna, pohodlie maximálne.

Ako sa na dovolenke staráte o kontaktné šošovky vy? Dávate prednosť zvýšenej starostlivosti o klasické viacdenné šošovky alebo si na cesty beriete jednodenné? Alebo na dovolenke na šošovky rezignujete úplne a nosíte okuliare? Za tipy v komentároch ďakujeme!

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty