Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

U nás dostanete darček, aj keď nie sú Vianoce

Vážime si našich zákazníkov, a preto stále vymýšľame, ako Vám to čo najlepšie vyjadriť.

Robíme to napríklad prostredníctvom nášho bonusového programu. Za každé 1 €, ktoré u nás miniete, získavate 2,5 bonusového boda. Pri každom produkte uvádzame, koľko bonusových bodov za jeho nákup dostanete. Za prihlásenie sa k odoberaniu newslettera Vám dáme rovných 50 bonusových bodov. Možno sa Vám to nezdá veľa, ale napríklad už za 40 bodov si môžete k svojmu nákupu zdarma objednať práve za bonusové body pinzetu i s puzdrom. Ak ste nositeľom kontaktných šošoviek viete, že práve týchto pomôcok nie je nikdy dosť a mať ich navyše napríklad v práci v šuplíku, u rodičov na víkend, alebo na prespanie u priateľa sa jednoducho hodí!

Ponuka je široká, ale my sme sa inšpirovali ešte ďalšími zaujímavosťami, ako je napríklad pršiplášť v obale. Igelitový transparentný pršiplášť s kapucňou univerzálnej veľkosti je ľahký a môžete ho použiť opakovane. Je dodávaný v okrúhlom plastovom obale s logom a karabínou pre zavesenie na batoh, kabelku či tašku. Alebo členkové ponožky so šošovkou. Biele členkové ponožky s logom v univerzálnej veľkosti, vhodné na bežné nosenie.

Ženy dobre poznajú večný problém, kam v reštaurácii uložiť kabelku. Určite si vyberte ako bonusový darček elegantný držiak na kabelku!

Ak nevlastníte čítačku kníh, ale starú dobrú papierovú knižku, urobí Vám radosť záložka do knihy a zaspávať môžete po náročnom dni s chladivou maskou na tvár.

Je toho dosť a ponuku bonusového tovar stále rozširujeme. Radi Vám robíme radosť darčekmi k nákupu a tak skoro nás to určite baviť neprestane. Stačí si len vybrať to, čo práve potrebujete.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty