Zľavy na športové slnečné okuliare 🔥

Prihlásenie

Letná súťaž: Pošlite fotku, my pošleme zľavu

Idete na dovolenku? A kam to bude? Tatry, Terchová alebo Slovenský raj? Alebo sa vydáte niekam ďalej do sveta? Chorvátsko, Turecko,Taliansko alebo dobrodružná výprava do Afriky alebo Ázie? Nech už budete kdekoľvek, všade si môžete zahrať v našej letnej súťaži o zľavové kupóny v hodnote 7 EUR na nákup šošoviek.

Pravidlá? Jedno jediné

Ako sa zapojiť do súťaže? Pošlite nám fotku z dovolenky. Z miesta, kde trávite chvíle voľna v spoločnosti kontaktných šošoviek. Najlepšie šošoviek od nás, ale ak máte šošovky kúpené inde, hnevať sa nebudeme. Podmienka je jediná. Na fotografii musí byť vidieť niečo, čo súvisí so šošovkami – fľaštička s roztokom, puzdro alebo krabička so šošovkami. Príklad? Fotíte v Paríži Eiffelovu vežu, dajte pred objektív ešte fľaštičku roztoku, nech je vidieť oboje.

Hráme do 20. augusta

Vyfotografované? Pošlite nám fotku na e-mail info@lentiamo.sk, do predmetu napíšte Letná súťaž. Súťažné príspevky budeme ako inšpiráciu zverejňovať na našom Facebooku, 20. augusta potom vyberieme zo všetkých fotografií tri, ktoré nás oslovia najviac, a ich autorom (autorkám) pošleme zľavový kupón na 7 EUR.

Tešíme sa, že sa prostredníctvom vašich fotografií pozrieme na čo najviac zaujímavých miest na Slovensku aj vo svete!

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty