Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Čoskoro v predaji: Šošovky MyDay ako rýchle riešenie pre rýchly život

Ostrosť videnia, začervenanie a pálenie pod šošovkou, pocit „suchého“ oka. Tri premenné a jeden spoločný menovateľ – priepustnosť kyslíka cez kontaktnú šošovku: čím je vyššia, tým menej problémov pre oči. A naopak. Nové jednodenné silikón-hydrogélové šošovky MyDay™ spoločnosti CooperVision prinášajú užívateľom úplne nový komfort používania, kedy už po dvoch týždňoch pocítite znateľnú zmenu – oči sú omnoho menej podráždené a začervenané, vidíte jasnejšie a ostrejšie.

Dôvodom je využitie Smart Silicone™ – novej a unikátnej technológie, vďaka ktorej sa k rohovke dostáva omnoho viac kyslíku a oko je dostatočne vyživované aj po mnohohodinovom nosení šošovky. Aj večer sa budete v šošovkách MyDay™ cítiť rovnako pohodlne ako tesne po nasadení. Vo všetkých prípadoch, kedy ste doposiaľ jednodenné šošovky používali – na dovolenke, pri športe, na cestách – pocítite znateľný rozdiel oproti hydrogélovým šošovkám už po prvýkrát.

Spoločnosť CooperVision predstavuje jednodenné šošovky MyDay™ ako „rýchle riešenie pre rýchly život“ – my ich zaradíme do predaja koncom októbra, a to v dioptrických hodnotách –10,00 D až +6,00 D.

Viac informácií? Pokračujte na predstavení novinky v našom e-shope.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty