Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Náš tohtoročný Halloween? Oslavovali sme „strašidelne“

Tohtoročný Halloween sme sa rozhodli osláviť inak ako počas predchádzajúcich rokov – spoločne s vami sme po celej Európe vyberali tie najdesivejšie kostýmy a masky. Vaše halloweenske kostýmy.

Zdieľali ste ich na sociálnych sieťach s naším hashtagom #lentiamo a všetky stáli za to. Všetkým, ktorí ste si dali prácu s prípravou kostýmu, ďakujeme!

Ste zvedaví, ktoré kostýmy sa nám najviac páčili? Tieto štyri patria podľa nás k najvydarenejším.

Elisabetta z Talianska:

Halloween

  1. Najprv by sme radi vedeli, či si si objednala farebné šošovky z nášho e-shopu prvýkrát a či si mala šošovky nasadené celú noc?

Áno, farebné šošovky som si tento rok objednala prvýkrát, špeciálne kvôli festivalu s názvom Lucca Comics Festival. Nemala som ich nasadené v noci, ale strašila som ľudí cez deň. Nosím klasické sférické šošovky a musím uznať, že farebné šošovky boli rovnako pohodlné.

  1. Mali ostatní účastníci festivalu tiež farebné šošovky?

Lucca Comics Festival je udalosť, na ktorej sa schádzajú ľudia zapálení do komiksov a počítačových hier. Na tohtoročnej akcii bolo naozaj veľa ľudí s farebnými kontaktnými šošovkami. Ale úprimne, nenašiel sa nikto, kto by mal nasadené tak strašidelné kontaktné šošovky ako ja.

  1. A ako si si užila tohtoročný Halloween?

Bola som doma, pretože Lucca Comics sa konal deň pred Halloweenom a šlo o naozaj dlhú párty.

  1. Povedz nám trocha viac o maske, ktorú si si vytvorila?

Mám rada „fantasy“ svet a inšpiráciu, ktorá z neho pramení, rovnako ako fantasy postavy. Keďže bol festival deň pred Halloweenom, rozhodla som sa masku štylizovať do temnej stránky tohto sveta. Stačilo 40 minút a bola hotová.

Pozrite sa na Elisabett na Instagrame

Juan Antonio zo Španielska:

Halloween Halloween

  1. Kde si tento rok strávil Halloween?

Žijem v Španielsku, pochádzam z Leónu, každý rok jazdím na Halloween domov a trávim čas s kamarátmi a rodinou. Tento rok som mal viac času, vytvoril som dve masky a stihol dve akcie.

  1. Súčasťou tvojej masky boli i šošovky Sclera. Mal si ich v očiach celú noc? Boli pohodlné?

Šošovky Sclera som využil na oboch akciách, mal som ich nasadené celú noc a boli oveľa pohodlnejšie ako som čakal. Musím však poznamenať, že nasadenie šošoviek mi trvalo o niečo dlhšie.

  1. Prečo si si vybral túto masku? Ako dlho ti trvala jej príprava a vytváral si si ju sám?

Pravdupovediac, rozhodol som sa na poslednú chvíľu. Tento rok som zvolil čierne oblečenie. Chcel som, aby biely make-up a čierne šošovky zdôrazňovali celkový outfit. Príprava masky mi trvala asi dve hodiny a použil som farby na báze vody, aby som mohol make-up lepšie zmyť.

  1. Zaujímal sa niekto o atypickú súčasť tvojej masky – šošovky Sclera?

Bol to úspech! Na párty som nestretol nikoho s farebnými kontaktnými šošovkami. Ľudia sa mi báli pozrieť do očí, šošovky v ľuďoch zanechali obrovský dojem. Šošovky od Vás nosím už tri roky a budem pokračovať v ich objednávaní každý Halloween.

Rubén zo Španielska, 22 rokov:

Halloween

  1. Súčasťou tvojej masky boli šošovky ColourVUE – white zombie, boli pohodlné? Mal si ich nasadené celú noc? Ako dlho ti trvalo vytvoriť masku,

Som zvyknutý nosiť klasické kontaktné šošovky každý deň, takže to pre mňa nebolo nič nové. Farebné šošovky som mal nasadené celú noc bez problémov. Masku som tvoril asi hodinu.

  1. Kde a s kým si strávil Halloween?

S kamarátmi z futbalového klubu CD Doctor Fleming, kde pracujem, sme usporiadali večierok. Pre malých futbalistov a ich rodiny sme pripravili nezabudnuteľný zážitok.

3)Boli na akcii ďalší ľudia s kontaktnými šošovkami? Pýtal sa ťa niekto priamo na farebné šošovky? Áno, ľudia ma neustále zastavovali a chceli sa so mnou vyfotografovať. Na akcii bolo samozrejme viac ľudí s farebnými šošovkami. Skoro všetci si vybrali rovnaký motív šošoviek ako ja, teda white zombie.

  1. Bavil si sa?

Zažili sme veľa zábavy, večierok bol v znamení hororu, deti boli skutočne vystrašené. :P

Aké kostýmy sa páčia najviac vám? Pozrite sa tu #lentiamo.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty