Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Ešte neodoberáte náš newsletter? Pozrite sa, prečo začať

Newsletter. Obchodné oznámenie. Každý, kto má e-mailovú schránku, denne preberá desiatky tých „najvýhodnejších ponúk“ – ušetrite až 80 %, kričí na vás jedna, ale keď ju otvoríte, vyskočí na vás starý model čohokoľvek, iba zabalený do nového obalu. A navyše musíte kvôli zľave splniť desať podmienok. Takých, ktoré nakoniec nákup o 20 % predražia.

U nás podmienky nekladieme. Vieme, že internetový zákazník je dosť šikovný na to, aby prekukol lacný trik. Keď povieme, že dostanete zľavu 50 %, dostanete ju. Ponuky typu „zľava sa aktivuje keď splníte…“, „zľava platí len, keď…“ nemáme rovnako radi ako vy.

Majte najrýchlejšie info o novinkách, akciách a zľavách

Newsletter považujeme za najkratšiu cestu od nás k vám. Neposielame ho denne, ani týždenne, v schránke nájdete mesačne nanajvýš 1–2 ponukové e-maily od nás. Jeden z nich predstavuje najčastejšie niekoľkodňovú akciu, počas ktorej získate jeden z niekoľkých žiadaných produktov zdarma (roztok, puzdro na šošovky, očné kvapky) – stačí nakúpiť čokoľvek v našom e-shope a v akejkoľvek výške. V druhom newsletteri daného mesiaca predstavujeme produkty v akcii.

Ďalšie dôvody, prečo si prihlásiť newsletter?

Otvorili sme nové výdajné miesto? V newsletteri sa to dozviete ako prví. Nemáte čas hľadať, od kedy do kedy platí akcia na zľavu v e-shope? Opäť pomôže newsletter. Chýba vám posledných 50 bonusových bodov k získaniu darčeku zdarma? Aj tu je riešením newsletter – za prihlásenie novinkového spravodaja vám pripíšeme na účet práve 50 bonusových bodov, ktoré vám už pri prvej objednávke pomôžu pri výbere bonusových produktov zdarma.

Že nechcete dostávať spam? To chápeme. Ani my vám ho nechceme posielať. V každom e-mailovom spravodaji nájdete odkaz, ktorým zasielanie ďalších newsletterov zrušíte.

Na stránke s prihlásením newsletterov sme pre vás pripravili zoznam piatich výhod, ktoré prihlásením získate. Pozrite sa a predovšetkým – nezabudnite sa prihlásiť.

A keď budete mať nejaký nápad, ako naše newslettery vylepšiť, čo pridať a kde naopak ubrať – napíšte nám do komentárov. Najpodnetnejší komentár odmeníme drobným darčekom:)

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

  • Patrícia D.

    Úspešná objednávka !! :)

    Odpovedať
    • Andrea
      Lentiamo.sk

      Dobrý deň, ďakujeme za Vašu správu. Ak by sme Vám mohli nejako
      pomôcť, neváhajte a kontaktujte nás. Prajem pekný deň. Andrea


      Odpovedať

Údaje označené * sú povinné.

Najviac predávané produkty