Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Predstavujeme sa: Denisa Pavelcová, asistentka nákupu a logistiky

„Môže“ za to, že naše e-shopy po celej Európe sú dostatočne zásobené šošovkami a roztokmi. A tiež za to, že sa balíčky s objednanými šošovkami dostanú vždy tam, kam majú.

Denisa Pavelcová u nás pracuje ako asistentka nákupu a logistiky. V práci sa rozhodne nenudí. A doma? Tam tiež nie. Keď práve necestuje a nevenuje sa šoférovaniu auta, číta Deavera alebo robí fitbox. Zoznámte sa ;)

Päť otázok pre Denisu

Máš za sebou skúsenosti so zákazníckym servisom, pracovala si v kaviarni, viedla si tým ľudí – ako si sa dostala k šošovkám do Maternie?

Dokončila som vysokú školu, takže som začala hľadať stálu právu, ktorá by sa týkala viac môjho vyštudovaného oboru – Managementu súkromných firiem. Predsalen som mala prácu v kaviarni skôr ako brigádu pri škole. Práca v Maternii teda bola výzvou a prináša mi veľa skúseností z oboru :)

Pracuješ u nás ako asistentka nákupu a logistiky – ako vyzerá tvoj pracovný deň? Zaisťuješ sklad pre všetky naše pobočky alebo len pre český e-shop?

Väčšinu pracovného dňa trávim samozrejme pri počítači a na telefóne, zaisťujeme s Terezou tovar pre všetky krajiny, staráme sa najmä o to, aby u nás bolo všetko včas a správne. Ďalej máme ešte na starosti všetkých dopravcov do všetkých krajín a s tými vybavujem predovšetkým reklamácie balíčkov naprieč krajinami (to je asi najviac vyčerpávajúce). Ale sme na to dve, tak sa navzájom podporujeme a všetko je hneď lahšie :)

Pochádzaš zo Stodu v Plzeňskom kraji, aktuálne žiješ v Jindřichovom Hradci. Plánuješ zostať v južných Čechách nastálo? A ako sa ti páči v prostredí „českej Kanady“? Jindřichův Hradec je krásne mesto, zamilovala som si ho hneď po príchode na VŠ a hneď bolo jasné, že tu chcem zostať i naďalej. Česká Kanada je krásna, máme kanceláriu uprostred lesov, čo je pre mňa určite lepšie než pozerať vo veľkomeste na paneláky a šedé ulice (som predsalen dievča z dediny :D).

Čo koníčky a záujmy? Už máš precestované Jindřichohradecko? Športuješ? Máš rada knižky, a pokiaľ áno, kto je tvoj obľúbený autor?

Jindřichohradecké okolie mám precestované autom, to je asi môj najväčší koníček, šoférovanie. Len sa musím priznať, ešte som nebola na vyhlásenej Hluboké, ale určite i to sa už tento rok podarí! Športu sa úplne nevyhýbam, nedávno som začala robiť fitbox, čo je pre mňa veľmi dobrá relaxácia po náročnom dni v práci. Knihy mám rada hlavne tie detektívne a psychologické, v poslednej dobe veľa čítať nestíham, ale už som prečítala všetko od Jeffreyho Deavera – veľmi odporúčam.

Tradičná otázka na záver: Čo by si odkázala našim zákazníkom?

Veľmi Vám ďakujeme, že ste tu s nami, verte, že i keď na tovar musíte nejakú tú chvíľu počkať, tak sa snažíme, aby ste všetko mali čo najrýchlejšie. Prajem veľa príjemných a rýchlych nákupov!

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty