Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Predstavujeme sa: Georgina Garrigan, grafička

Pochádza z Írska, ale od októbra 2017 žije a pracuje v Prahe. Krásne kreslí, výborne varí, cvičí jogu a posilňuje. A keď na to príde, dokáže bez prestávky maľovať obrázky celý rok – každý deň jeden. Nechceli by ste niekoho podobného do tímu? Neskoro, Georgina je naša!

Päť otázok pre Georginu

Pochádzaš z Írska. Ako sa to stane, že grafička z Dublinu začne pracovať pre šošovkársky obchod v Česku?
Spoznávať iné krajiny a ich kultúru ma lákalo vždy. A pretože môj partner je zo Slovenska a študuje na univerzite v Prahe, bolo jasné, že budem spoznávať Česko. A prečo pracujem pre Materniu? Jej inzerát s ponukou práce grafika ma na pracovnom portáli zaujal svojou kreativitou, hneď mi bolo jasné, že je to veľká príležitosť. Neváhala som, odpovedala a dúfala v to najlepšie. A vyšlo to!

Ako vyzerá tvoj bežný pracovný deň v Maternii?
Úprimne povedané, niečo ako „bežný pracovný deň“ tu neexistuje. Každý deň je jednoducho iný. Jeden deň pracujem na sérii digitálnych ilustrácií pre naše blogy, ďalší upravujem fotografie pre príspevky na sociálne siete. Inokedy zase vytváram nové predlohy webových stránok našich e-shopov po celej Európe. Ako hovorím – každý deň je iný. A bude to tak aj v budúcnosti. Už teraz sa teším na vytváranie a editáciu videí a animácií, čo je práca, ktorá ma už čoskoro čaká.

V Česku žiješ zopár mesiacov. Dá sa po tak krátkom čase povedať, v čom sa podľa teba ľudia tu a v Írsku líšia, ak sa teda líšia?
Prvé dva mesiace som pracovala z domu a nemala som tak veľmi príležitosť sa s ľuďmi stretávať. Od začiatku tohto roka dochádzam do kancelárie, oveľa viac tak spoznávam bežný život v Prahe – a veľa odlišností od života v Írsku som zatiaľ nenašla. Ľudia v Prahe sú možno na prvý pohľad rezervovanejší, keď sa ale vzájomne spoznáte, sú veľmi priateľskí a otvorení. Praha je vôbec skvelým multikultúrnym mestom. Dosť mi pripomína Dublin.

Čo tvoje záľuby? Viem, cvičíš jogu, posilňuješ a rada varíš vegetariánsku kuchyňu. Čo ďalšie ťa baví?
Chodím tiež do fitness centra, mám veľmi rada dobré a kvalitné jedlo, zbožňujem chvíle, kedy si môžem kresliť podľa seba. Kreslím naozaj veľmi rada, v polovici roka 2016 som sa zúčastnila ročnej výzvy Maľuj každý deň #draweveryday. Každý deň po dobu jedného roka som nakreslila obrázok pre sociálne siete. Bola to obrovská výzva, pri ktorej som sa naučila veľa nových výtvarných techník a dokázala si, že som schopná dosiahnuť všetko, čo si zaumienim. Moje výtvarné práce nájdete na instagramovom profile @gg_creative.

Tradičná otázka na záver: Čo by si odkázala našim zákazníkom a zákazníčkam?
Ak hľadáte spoľahlivý e-shop pre objednanie kontaktných šošoviek, nakupujte u nás. Sme tu pre vás vždy, všade, a tak rýchlo, ako to len ide.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty