Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Predstavujeme sa: Jiří Urban, výkonný riaditeľ

Programátor, marketingový riaditeľ, výkonný riaditeľ. Jirka Urban je jasným dôkazom toho, že v Maternii môže človek profesne vyrásť, nech už začína na akomkoľvek poste a v akejkoľvek špecializácii. V našom seriáli, v ktorom sa vám prostredníctvom rozhovorov postupne predstavujeme, doposiaľ chýbal. Nuž, tu je – zoznámte sa!

Päť otázok pre Jirku

Ako si sa dostal k práci pre Materniu? A kde si pracoval predtým a na akých pozíciách?
Od osemnástich som mal živnostenský list a na voľnej nohe som pracoval pre rôzne firmy ako vývojár. V roku 2010 som spolupracoval s Vlastom Vávrů, bývalým výkonným riaditeľom Maternie, na projekte Optiscont (samoobslužný kiosk pre nákup dioptrických okuliarov).

Oboch nás to bavilo, tak sme spoluprácu rozšírili aj na projekty Maternie. Nastúpil som na pozíciu vývojára a časom som sa oboznámil s marketingom a začal v Maternii pracovať ako marketingový riaditeľ.

V roku 2014 si bol po náhlom odchode Vlastu Vávrů postavený pred veľkú pracovnú výzvu – čo všetko si zvažoval, než si prijal post výkonného riaditeľa Maternie?
Na začiatku to bola iba dočasná pozícia, aby mohla firma pokračovať ďalej. Vtedy toho veľa k zvažovaniu nebolo. Ako mesiace ubiehali a Maternii sa darilo, stala sa z toho pozícia stála. Maternia je výnimočná firma s výnimočnými ľuďmi.

Ja mám možnosť k tomu veľmi prispieť, takže o žiadnej inej práci alebo pozícii ani neuvažujem.

Pred nástupom na nový post si bol vedúcim prográmátorom Maternie – zostávaš v kontakte so súčasným programátorským tímom?
Programátorský tím stále vediem. Máme teraz troch programátorov, s ktorými sa skvele spolupracuje. Za posledný mesiac sme zvládli urobiť obrovské množstvo práce. Každý deň nasadíme nejakú novinku. Čoskoro nás čaká vypustenie aj niekoľkých väčších vecí, ktoré pripravujeme. Je sa na čo tešiť!

Ako relaxuješ po práci? Šport, cestovanie, hudba, knihy? Dokážeš „hodiť prácu za hlavu“?
Veľa čítam. Knižky ma posúvajú v osobnom živote aj v práci. Okrem toho chodím plávať a behať. S hádzaním práce za hlavu som mal donedávna problém, ale urobil som v tom veľký pokrok.

Čo odkážeš našim zákazníkom?
Vážim si to, že u nás nakupujete. Viem, že to nie je samozrejmosť. Budeme robiť všetko preto, aby sme pre vás boli tou najlepšou voľbou.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty