Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Predstavujeme sa: Katka Pazdziorová, zákaznícky servis

Katka Pazdziorová sa u nás stará o zákaznícky servis. Je našou predĺženou rukou v smere k zákazníkom, a to v Česku aj na Slovensku. Pochádza z Karvinej, má priateľa, psa, dve mačky a miluje nakupovanie. Čo všetko o seba prezradila?

Päť otázok pre Katku

V súčasnosti máš pod palcom našu zákaznícku podporu. Ako si sa k práci pre nás dostala?
Celkom jednoducho – presťahovala som sa z Karvinej do Prahy za priateľom, hľadala som na internete novú prácu, išla na pohovor … a som tu. Predtým som pracovala ako obchodníčka v Innogy, takže som zvyknutá komunikovať so zákazníkmi „face to face“ každý deň.

Staráš sa o našich zákazníkov v Česku i na Slovensku – čo najčastejšie riešiš v ČR a čo v SR?
Zákazníci z oboch krajín potrebujú zvyčajne rovnaké veci. Najčastejšie sú otázky typu aké šošovky by som odporučila, kedy vyexpedujeme zásielku alebo či je možné objednávku pred odoslaním ešte zmeniť. Samozrejme, občas sa stane, že ma zákazníci s nejakou otázkou celkom prekvapia.

Ako vyzerá tvoj pracovný deň?
Úplne na začiatku si pripravím šálku kávy – o 8 hodine, kedy sadám do „horúceho kresla“ zákazníckej linky, musím byť 100% prebudená. Potom už je to do 16:00 väčšinou rovnaké – riešim e-maily aj telefonáty, kontrolujem priebeh objednávok, vybavujem prípadné reklamácie a ďalšiu administratívu spojenú s chodom e-shopu. Popoludní sa vrhám na sociálne siete (Facebook, Instagram, Twitter) a kontrolujem recenzie na hodnotiacich systémoch.

Tvojimi záľubami sú cestovanie, hory, čítanie … a nakupovanie. Ako vyzerá nakupovanie ako záľuba?
Nakupovanie je zábava, ako asi každej žene mi nerobí problém byť v obchodnom centre hoci aj pol dňa. Nenakupujem len oblečenie, ale aj knihy, veci pre môjho psa Arthura, kocúra Oniona a mačku Rozárku, rada tiež navštevujem obchody s campingovým príslušenstvom – k môjmu ďalšiemu koníčku (cestovaniu) totiž patrí tiež stanovanie. A keď sú niekde zľavy? Tak to je jednoducho MÔJ DEŇ!

Tradičná otázka na záver – čo by si odkázala našim zákazníkom?
Kedykoľvek sa čokoľvek spýtajte, som tu predsa pre vás.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty