Letný výpredaj slnečných okuliarov!

Prihlásenie

Predstavujeme sa: Michaela Janovská, zástupkyňa vedúcej skladu

V práci bojuje s 35 000 balíkmi mesačne, na záhradke so slimákmi – Míša Janovská, zástupkyňa vedúcej nášho novobystřického skladu, je na prvý pohľad rázna mladá žena. A na pohľad druhý? Vášnivá záhradníčka, čitateľka dobrých kníh, miluje divadlo a kolky. Poďte sa zoznámiť, ešte nebolo povedané všetko ;)

Päť otázok pre Míšu

Ako dlho u nás si a aký bol hlavný dôvod toho, že si si povedala „tu chcem pracovať“? V Maternii pracujem dva roky a osem mesiacov… a skôr náhodou. Odchádzala som zo svojho pôvodného zamestnania a Radka Bednářová mi zavolala, že Maternia hľadá asistentku vedúcej prevádzky. Nejak sa to všetko dobre vyvŕbilo a ja som o štyri dni nastúpila ;) A som za to rada dodnes.

Ako vyzerá tvoj pracovný deň? Máš na starosti sklad pre všetky naše pobočky alebo len pre niektoré? Môj pracovný deň je najmä o kontaktných šošovkách, ich doručenia do skladu, vyexpedovaní, zaistení celej prevádzky, kde aktuálne pracuje 14 kolegov. Mesačne expedujeme približne 35 000 objednávok, takže je toho naozaj dosť a nedalo by sa to asi zvládnuť, keby sme neboli tím a neťahali za jeden povraz. A zahraničie? V túto chvíľu máme jeden externý sklad v Taliansku, ktorý zásobujeme tovarom.

Náš expedičný sklad je v Kanade. Teda v Českej Kanade ;) Kam v okolí Novej Bystřice nás pozveš na výlet a prečo? Tak tých miest je tu naozaj veľa. Krásne je napríklad na zrúcanine hradu Landštejn alebo na rozhľadni u Jakuba (smer Valtínov). Alebo môžete vyraziť na bicykloch na Rajchéřov, myslím si, že si tu na svoje príde každý, pokiaľ má teda rád prírodu a aktívny odpočinok.

Viem o tebe, že sa rada staráš o záhradku. Čo všetko pestuješ? A darí sa ti? Záhradníčenie je môj relax, mám rada kvety, skalničky, ale samozrejme na mojej záhradke nájdete i skleník so zeleninou a rôzne bylinky. Musím povedať, že sa mi zatiaľ darí a úspešne žnem, i keď ma trápia aj nepriatelia záhrad číslo jedna – slimáky. Ale to pozná každý, kto má záhradu.

Tradičná otázka na záver – čo odkážeš našim zákazníkom? Vážim si to, že u nás nakupujete a radi sa k nám vraciate. Verte, že robíme všetko pre to, aby ste rovar, ktorý si objednáte, obdržali v čo najkratšej dobe. Ďakujem za Vašu priazeň.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty