Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

Prevádzka medzi sviatkami? Pozor, niektoré výdajné miesta majú zatvorené.

Ťahám za kľučku. Nič. Lomcujem dverami. Nič. Búcham na výklad. Zasa nič. Až potom si všimnem, že na dverách visí papier a na ňom nápis – MEDZI SVIATKAMI DOVOLENKA. A ja tie šošovky zrovna tak veľmi potrebujem. Idem na Silvestra na hory. Bez šošoviek? Som zvedavý, ako trafím na zjazdovku… Pritom inokedy sú objednávky bez problémov – jeden deň objednám, a o pár dní mám šošovky pripravené na vyzdvihnutie…

Poznávate sa? V našich e-shopoch sa podobným situáciám snažíme predchádzať s dostatočným predstihom – už v týchto dňoch pridávame k výdajným miestam, informácie o ich otváracej dobe medzi sviatkami. Podobne ako na obrázku.

Niekedy máme informácie s dostatočným predstihom, niekedy je to tesné – výdajné miesta nám nepatria, prevádzkujú ich naši obchodní partneri. A informácie niekedy trošku viaznu. Snažíme sa, však takéto prípady minimalizovať. Informácie o obmedzení otváracej doby pre osobní odber na našich výdajných miestach nájdete tu.":[https://www.lentiamo.sk/…-miesta.html] Zmena je vyznačená v namodro podfarbenom poli u každého výdajného miesta zvlášť.

A ako sú na tom ďalšie spôsoby dodania? Kurierska služba GLS aj pošta jazdia vo všedných dňoch pred koncom roku štandardne. Jediná zmena nastane na Silvestra – GLS 31. decembra nebude doručovať zásielky vôbec, Slovenská pošta od nás prevezme objednávky naposledy okolo desiatej hodiny dopoludnia. Silvestrovské objednávky budeme expedovať 3. januára ďakujeme za pochopenie.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty