Veľkonočný výpredaj 🐣

Prihlásenie

[Súťaž] Zahrajte si o farebné šošovky!

Stať sa na chvíľu niekym úplne iným? Nič zložité. Nasaďte farebné šošovky a je to. Len pozor, aby ste zvolili tie správne. Je totiž rozdiel, či nasadíte tónovacie alebo krycie.

Tónovacie šošovky sú určené na zvýraznenie

Z modrých urobia „modrejšie“, ale keď ich nasadíte napríklad v zelenej farbe na hnedé oči, výsledok vás nepoteší. Tónovacie šošovky totiž nezmenia farbu očí, zvýraznia iba tú, ktorú už máte. V prípade zakúpenia tónovacích šošoviek preto zvoľte taký odtieň, ktorý bude vo farbe vašich očí – hnedý na hnedé, modrý na modré, zelený na zelené. V našej ponuke medzi tónovacie šošovky patria napríklad šošovky FreshLook Dimension.

Chcete úplnú zmenu farby?

Zvoľte šošovky krycie. Tie si poradia aj s väčším farebným prechodom (napríklad z hnedej na blankytne modrú), skvele poslúžia aj v prípade, že potrebujete zakryť nejaký defekt na rohovke – škvrnku, prasknutú žilku, jazvičku. Rovnako ako tónovacie šošovky aj krycie šošovky môžete zakúpiť ako dioptrické či nedioptrické, použité farbivá neškodia zdraviu a sú stále, nestane sa, že by šošovky po nejakom čase nosenia vybledli.

Z našej ponuky odporúčame krycie šošovky Magic Eye (už sám názov – Magické oko – mnohému napovedá), ktoré ponúkajú päť rôznych farebných variantov od modrej po šedú.

A teraz už sľúbená súťaž!

Pre jednu či jedného z vás máme jedno balenie farebných šošoviek Magic Eye zdarma – stačí odpovedať na jednoduchú otázku (ak ste si prečítali celý článok, nebude to re vás skutočne nič ťažké). Zo správnych odpovedí vyberieme víťaza, jeho meno zverejníme v tomto článku. Hráme do stredy 31. júla, podmienkou účasti je prihlásenie si nášho e-mailového spravodaja.

Veľa šťastia!

Výherca súťaže

Michaela Hricová

Výhercovi gratulujeme a ďakujeme všetkým zúčastneným.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty