Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

6 tipov pre dokonalú selfie

Robenie selfie je zábava. Či už sa vám páči selfie, selfíčko alebo „svojka“, máme pre vás zopár rád.

1. Ktorá je vaša „krajšia“ strana?

Aj vy si pri fotení vyberáte, z ktorej strany sa budete fotiť? Väčšina z nás má jednu stranu tváre fotogenickejšiu než tú druhú. A väčšinou je to tá ľavá. Z ktorej strany sa „štelujete“ vy? :-)

2. Správny uhol je dôležitý

Ani príliš vysoko (ak nechcete, aby váš nos strojnásobil dĺžku), ani príliš nízko (prevencia dvojitej brady). Nastavte si objektív na úroveň vašej tváre, približne do strednej výšky, aby ste sa vyhli deformáciám.

3. Správne osvetlenie je základ !

Nemusíte byť profesionálny fotograf, aby ste vedeli, že správne osvetlenie je pri fotení nevyhnutné. Vyberte si dostatočné osvetlenie, avšak nie príliš silné. Blesk radšej vypnite. Ak sa otáčate pri fotení tvárou k slnku, nemusíte dosiahnuť úplne najlepšie výsledky, keďže silný zdroj svetla zvýrazní všetky nedostatky. Pokiaľ sa fotíte vonku, urobte si selfie najneskôr hodinu pred zotmením.

4. Buďte originálny

Áno, aj zo selfie môže byť časom nuda. My však pre vás máme tip! Osviežte ju novými slnečnými okuliarmi. A čo tak vyskúšať farebné šošovky? Z času na čas zmeňte svoj look a ukážte niečo nové a iné. ;-)

5. Úsmev, prosím !

Usmejte sa. Ale zostaňte prirodzený. Vyhnite sa núteným úsmevom a na „duckface“ úplne zabudnite!

6. Nepreháňajte to s filtrami

Tu platí jednoduchá rada. Či už používate Instagram alebo Facebook, nepreháňajte to s filtrami či make-upom, pokiaľ nechcete vyzerať ako „veľkonočné vajíčko“. :-)

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty