Zľavy až do 15% na kontaktné šošovky Lenjoy

Prihlásenie

Zmeň farbu svojich očí s kontaktnými šošovkami

Farebné kontaktné šošovky využíva čoraz viac ľudí po celom svete. Pred desiatimi rokmi boli doménou hlavne politikov a celebrít, ale dnes už si vďaka technologickému rozvoju môže také niečo dovoliť stále viac záujemcov.

Najväčšej popularite sa tešia modely, ktoré jednoducho len prehlbujú prirodzenú farbu očí. Polopriehľadné šošovky sú najistejšou voľbou, keďže podčiarknu krásu osoby, ktorá ich nosí. Experti na kontaktné šošovky túto metódu odporúčajú obzvlášť ľuďom, ktorí nemajú prirodzene intenzívnu farbu očí. Vďaka šošovkám ich farba získa hĺbku a dodatkovým efektom môže byť zvýraznenie vďaka farebným odrazom, ktoré niektoré modely ponúkajú. Takéto šošovky sa tiež príjemnejšie vkladajú a vyberajú.

K dispozícii je aj druh šošoviek, ktoré dokážu úplne zmeniť farbu očí. Špecialisti ich odporúčajú osobám s veľmi tmavou farbou dúhovky. Vďaka nim sa dá farba očí úplne zmeniť, keďže sú nepriehľadné. Treba si ale tiež uvedomiť, že nie vždy vyzerajú úplne prirodzene. Pri výbere treba dbať na vhodnú farbu a neriadiť sa len tým, že sa nám páči modrá alebo hnedá farba u iných ľudí, ale aj tým ako bude nová farba vyzerať v kombinácii s vašou pleťou a farbou vlasov.

Nepriehľadné modely umožňujú tiež celkovú zmenu vzhľadu oka. V súčasnosti sa dajú kúpiť šošovky, vďaka ktorým môžu byť vaše oči červené, biele, čierne, či žlté. V poslednej dobe sa stále populárnejšími stávajú vzory na šošovkách, ktoré menia tvar aj rozmer zreníc a dúhovky. Ak by ste chceli, aby vaše oči vyzerali ako biliardové gule, hviezdy alebo kvety, stačí len povedať.

Tento druh šošoviek čoraz viac využívajú filmové a hudobné hviezdy. Prvýkrát sa im dostalo pozornosti širšej verejnosti vďaka Marylinovi Mansonovi, ktorý vzbudil údiv medzi konzervatívnejšou verejnosťou. Dnes môžete aj vy takto vyzerať aj vďaka tomu, že vybrané šošovky si môžete kúpiť lacnejšie so zľavovým kódom na www.picodi.com.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

  • Dealmecoupon

    Very Nice Post, I learned a lot through it. Thanks for posting.


    Odpovedať

Údaje označené * sú povinné.

Najviac predávané produkty