Náš tovar môžete vyzdvihnúť neďaleko vašej lokality na výdajných miestach.

Prihlásenie

Päť situácií, kedy vás okuliare iste rozčúlia

A šošovky naopak pomôžu upokojiť.

Rosenie

Od októbra do apríla každodenný problém. Vojdete z tepla do zimy – okuliare orosené. Vojdete zo zimy do tepla – okuliare orosené. Zahmlené okuliare máte takmer neustále. Pri nastúpení do vlaku. Pri vystúpení z vlaku. Pri odchode z domu. Všade, kde sa stretáva teplo so zimou, sa vy stretávate s dočasnou slepotou.

To všetko preto, že máte okuliare a nie kontaktné šošovky.

Keď zaprší, je zle

Čím daždivejšie počasie, tým častejšie vás napadá myšlienka, či by sa na vaše okuliare nedali nasadiť stierače. Akonáhle totiž zaprší, nevidíte. Iste, riešením môže byť čiapka s veľkým šiltom. Ale napríklad k obleku či kostýmu sa nehodí.

Skúste radšej kontaktné šošovky. Im kvapky dažďa nevadia.

Padá to!

Možno už ste si niekedy hovorili, prečo sú ľudia taký nervózny, keď sa s vami bavia. Boli by ste aj vy, keby váš proťajšok počas hodinovej schôdzky tridsaťkrát prudko zamieril ukazovákom k nosu, aby postrčil okuliare na správne miesto.

Noste miesto okuliarov šošovky a nervóznych ľudí okolo vás ubudne.

Asi som zaspala v okuliaroch

Televízia, čítanie v posteli, leňošenie. Pre okuliare nebezpečenstvo najvyššieho stupňa, kedy na otázku „Na čom to ležím“ väčšinou nasleduje „Ach nie, zlomený rámik!“ Nie každý má okuliare z titánu, ktorým je jedno, že si v nich dáte „šlofíka“ alebo na nich prespíte celú noc.

Pre tých, ktorí titán nemajú, opäť sú tu – kontaktné šošovky.

Kam som to doplával/a?

Plávať s okuliarmi v mori? Skoro nemožné. Stačí jedna väčšia vlna a okuliare sú preč. Tak bez okuliarov? Iste, ale doplávate vždy späť tam, odkiaľ ste vyrazili? Rozmazaný svet vyzerá všade rovnako…

Jasné, aj tu sú lepšie šošovky. Vlny im nevadia a dostanete príjemný bonus navyše – krásne ženy a dievčatá, krásni muži okolo. Uvidíte ich zrazu jasne a ostro.

Nenechajte si ujsť nič dôležité.

Prihláste si náš e-mailový spravodaj!

Komentáre

    Žiadna otázka...

    Údaje označené * sú povinné.

    Najviac predávané produkty